Sivut

perjantai 29. huhtikuuta 2011

Piiloudutaan ajatuksilta

"Niin pistä vielä huppu päähän ja peiton alle peukkua imemään! Vähänkö olet lapsellinen nyt!"

Ylireagoin ja panikoin mieshoitajan tullessa huoneeseeni. Olin kai siis nöyryytyksen arvoinenkin... Hävetti.

Omahoitajani palasi töihin. Ensimmäiseksi saan saarnan, kieltäydyn syömästä lasagnea, syön vain salaattia. Teen huoneessani tunnin lihaskuntoa ja luen samalla Marianne Käckon 'Tapa, minut äiti!'-kirjaa. Luettuani kirjan loppuun, vaihdan maantietoon. Ensi viikolla on koe.

150 vatsaa
200 reisilihasliikettä
100 kyykkyä

Kuuden  jälkeen lähden lenkille syötyäni 3/4 omenasta. Suussani pyöri 1/4 omenaa. Juoksin huoneeseeni ja syljin kaiken minkä suustani sain roskikseen. Lenkillä juoksin niin kauan kuin jaksoin, kävelin reippaasti ja juoksin taas. Omahoitaja soitti. Kiristin tahtia ehtiäkseni ennen seitsemää takaisin.

Lisää saarnaa omahoitajalta ja se välikohtaus mieshoitajan tullessa huoneeseen. Annoin itseni hetken levätä ja luin Siskonmakkaroita. Hoitajani pakotti minut iltapalalle. Pöydällä oli iso kasa herkullista pannukakkua... Hapankorppu, juustosiivu. Purin huulta ja leikkasin pienen palan pannukakkua. Kuvotus. Juoksin tekosyyn turvin huoneeseen ja kaiken minkä olin suuhuni tunkenut, syljin roskapönttöön omenamössön seuraksi. Pysyin siis alle 150 kalorissa, syljettyäni ties kuinka paljon ruokaa, mitä en tosiaan ollut vielä niellyt. Eilisen syömiset: 1 3/4 omenaa, kurkkutomaattisalaattia, 2dl mehukeittoa, teetä.

Huoneeseen.

Haluan nuo jalat. Ja sukkahousut.
100 reisilihasta
150 vatsaa
50 kyykkyä
60 pohjelihasta

Samalla luin Siskonmakkaroita. Nukkumaan 23:00 ja heräsin 4:45 enkä saanut enää unta. Nousin seisomaan ja luin Siskonmakkaroita.

6:45 aamupalalle. Vähän salaattia, 1dl sokeritonta mustikkamehukeittoa ja kuppi teetä. Vielä on lupa syödä 150 kaloria.

Nuorisokodin psykologille 13:00. Taidan olla tyytyväinen itseeni hetkellisesti.


Vielä saavutan tavoitteeni.
Korjaus eiliseen; 48kg toukokuun puoleen väliin mennessä.
P.S: 32 ihanaa lukijaa ♥

2 kommenttia:

  1. Kovin rankalta kuulosta laihdutuksesi! Kyllä varmasti onnistut laihtumaan, mutta älä vain täysin tuhoa itseäsi siinä samassa <3

    Ja tohon mieshoitajaan viitaten, musta sillä ei ollu mitään oikeutta sanoa sillä lailla! Siis, jos panikoi, niin se tilanne on jo valmiiks niin ahistava ja vittumainen, ettei siinä kaipaa lisäksi vielä lapselliseks syyttelyä...

    VastaaPoista
  2. Hei ja vielä tämmöinen:

    http://loosenfight.blogspot.com/2011/04/you-are-beautiful.html

    VastaaPoista

Kosketa minua
Tunnetko taivaan silmissäni?