Sivut

keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Not so good girl

Eilen oli kamala, masentava aamu ja aamupäivä... Minut haettiin kesken päivän koulusta oltuani terveydenhoitajalla tunnin itkemässä. Nuorisokodissa menin sänkyyni peiton alle enkä halunnut tulla pois. B piristi minua, vaikka en olisi sitä ansainnut. Tietenkin sain kotipäivän lintsaamisesta ja päätin käyttää aikani kuntoiluun. 1h lihaskuntotreeniä ja 2,5km kävelylenkki (olisi ollut pidempi ellei hoitaja olisi kastellut kenkiään, jonka takia piti mennä lyhyempi reitti), josta osan matkaa juoksin. Syömisiä noin 660kcl... En tiedä, kuinka paljon kulutin, toivottavasti edes vähän...

Tänään päätin aloittaa tuon skinny girl-dieetin, mistä niin monissa blogeissa kerrotaan. Toivotaan, että toimii! Vaa'alle pääsen vasta lauantai-aamuna, harmillista. Tänään olen syönyt vähän ruispuuroa ja siinä päällä mehukeittoa = 80kcl.

Toivotaan ettei päivän aikana tule paljoa, toivoisin tulokseksi sen 400kcl ja hedelmiä lisäksi. Tänään uimaan ja kävelemään, pitää muistaa lihaskunnot!

Ja sain jälki-istuntoa, siksi tuo otsikko...

2 kommenttia:

  1. Joo no vähän parempi päivä tosiaan:)
    Harmi, että sulla ei ihan niin hyvä ollut. haleja <3

    VastaaPoista
  2. Harmi, että sulla oli noin huono päivä! :/
    Ja muutes, noi sun syömät kalorimäärät ei edes ole paljon,... ja tuo liikunta varmasti kulutti nekin. Älä siis huoli! (:
    Ja tietty voidaan käydä ostamassa sulle vaaka, mäkin taidan ostaa sellaisen itselleni (meidän nykyinen vaaka on jo tosi vanha ja joudun punnitsemaan itseni aina salaa...)
    Voimia! ♥ Toivottavasti seuraava päivä näyttää jo valoisemmalta!

    VastaaPoista

Kosketa minua
Tunnetko taivaan silmissäni?