Sivut

sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Olla yksinäinen vaikka meitä onkin kaksi

Ajatukseni ovat sekaisin. Eikä sillä hyvällä tavalla, vaan sillä kun tietää, ettei kaikki ole niin pysyvää. Yksi vaihe elämässäni on päättymässä ja toinen jatkumassa.

Minä tiedän aiheuttavani kyyneleitä.

Menen äidin kanssa kuistille. Aurinko hymyilee puiden takaa viehättävästi. Käteni pysyvät kylmempinä. Katson ovesta heijastuvaa kuvaa. Noinko pieni jo nyt? Lasken kylkiluita, ne kuultavat paidan läpi. Hämmentävää. Paksuin T-paitani. Se missä on perhonen.

Olen syönyt enemmän kuin viikkoon. Eilen en pystynyt koko ateriaa. Vasta saunan jälkeen hieman kylmänä. Puhuin Avohaavan kanssa puhelimessa. Kuten tänäänkin. Miksi minusta tuntuu näin hyvältä?

Omalla tavallaan iloiselta.

Entä huomenna? Kun tunnen ruuan kurkussani, kyyneleet silmissäni.

Hymyillen sanovat, ei sinulla ole mitään ongelmaa.

Enhän minä ole sairas?

P.S: Haluatteko uusia kuvia minusta?

7 kommenttia:

  1. Tulin todella surulliseksi. Kumpa saisit ajatukset selkenemään ja elämän hymyilemään.
    Haleja! ♥ ♥ ♥

    Ja uudet kuvat on hyvä idea. Niistä näkee varmasti sen, että olet laihtunut.

    VastaaPoista
  2. Heips! Olis ihanaa nähä sust uusii kuvii! Ja älä please laihdu liikaa ♥ jooko? ;( sun kannattaa ajatella positiivisia asioita, ku syöt ja sillei :) ettei sul tuu sellast katumuksen-tunnetta sen jälkee! Think about pretty things <3 it will work!

    ♥ tsemiii..!

    VastaaPoista
  3. :/ niin.. haluaisin piristää, mut en tiiä miten :/ toivottavasti ajatukset selkenee ajallaan ja tällei <3 haleja <3

    VastaaPoista
  4. Uudet kuvat antaisivat toki paremman kuvan tilanteesta tällä hetkellä. Olen huolissani sinusta, en halua pahaa kenellekkään.

    Kyllä, sinä olet sairas. Ymmärrän, että sen hyväksyminen, siihen uskominen ei tunnu oikealta, mutta en vain halua sinun kuihtuvan pois. Kuten ei äitisikään (edellinen postaus).

    Voimahali<3

    VastaaPoista
  5. Kyllä olis kiva nähdä siusta uusia kuvia :) Ja niinku tossa muutkin on sanoneet, älä laihdu liikaa! Elämässä on paljon muutakin, vaikkei siltä tuntuis, ja oot jo hyvin laiha <3

    VastaaPoista

Kosketa minua
Tunnetko taivaan silmissäni?